Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break" in /customers/2/d/0/hagerstalund.com/httpd.www/wp-content/plugins/customify/class-pixcustomify.php on line 1890 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break" in /customers/2/d/0/hagerstalund.com/httpd.www/wp-content/plugins/customify/class-pixcustomify.php on line 1926 Deprecated: Required parameter $notice_ids follows optional parameter $user_id in /customers/2/d/0/hagerstalund.com/httpd.www/wp-content/plugins/customify/includes/admin-notifications-manager/class-admin-notifications-manager.php on line 1170 Event | Hägerstalunds Bibi House
Event

Event

Evenemang

Vi finns här för att förverkliga din speciella dag

Konferens

Varmt välkomna och ta del av vår mysiga konferensavdelning, ha dina arbets- och företagsplaneringar i en avslappnad och mysig tillvaro. Här på Bibi House får du fokusera på din dag med dina kollegor medan vi tänker på allt annat. Hör av dig för önskemål och behov, så skräddarsyr vi en prisvärd och anpassad paket för Er! Klicka här.

konferens

IMG_9967 kopia

Fest och Bröllop

Att ha sitt minnesvärda bröllop eller fest här ute hos oss på Hägerstalund är bara ett måste! En kärleksfull inramning med den vackra omgivningen och miljön kommer göra din upplevelse oförglömlig för dig och dina nära och kära. Så kontakta oss för mer info om hur vi kan göra Er dag till den bästa. Klicka här.

Evenemang

På Hägerstalund Bibi House har vi utrymme för att skapa tillställningar du önskar! Företagsevenemang, Kick-off, mingel, modevisningar eller varför inte ett tema för dig och kollegorna där ni vill stärka lagandan på jobbet. Prova t ex på att vara med i köket och laga 3 rätters meny med gänget tillsammans med våra fantastiska kockar och ta del av kökets hemliga recept! Hör av dig till oss, så vi kan skapa dig den bästa upplevelsen du kan ge ditt arrangemang! Klicka här.

IMG_9765 kopia